Schokkende praktijken van "pers" in West-Afrikaans land : Kameroense rioolpers wakkert jacht op homoseksuelen aan (De Magneet : periodieke nieuwsbrief van vzw Het Roze Huis)
"DB Fonds Suzan Daniel (FSD)"