Brief aan de onderteekenaars van het internationaal verzoekschrift om volledige en onvoorwaardelijke amnestie voor de veroordeelde Vlaamsche nationalisten (Den Haag: Internationaal Amnestie-Comité, 1928)
"Titel en tekst in het Frans en Nederlands"