af001868: De literaire lente. Drie brunchen op zondag van 11 tot 15u - Pans, Frans; Gemeenschapscentrum Doesj; Daleman, Jef
"Affiche van Frans Pans uitgegeven in 1991 door Gemeenschapscentrum Doesj voor de promotie van Nederlandstalige literatuur. Tekst: De literaire lente. Drie brunchen op zondag van 11 tot 15u. Zondag 24 maart 1991: De Loten van Enklave, Siru-hotel Rogierplein. Zondag 21 april 1991: Randschrift, Pims Tavern Leuvensestw. 10. Zondag 26 mei 1991: Clara Haesaert spreekt met Geert Van Istendael, Doesj Gemeenschapscentrum Gemeentestr. 25 Sint Joost. Reserveren gewenst 217 08 82. Initiatief: Doesj - Gemeenschapscentrum Sint Joost te Node. Organisatie: Frans Nijs m.m.v. Dienst voor Cultuurpromotie - Koryatide - Ministerie Vlaamse Gemeenschap - Randschrift - Sociaal Kulturele Raad - Vlaamse Gemeenschapskommissie. Vu. Jef Daleman, Gemeentestraat 25. Ontw. Frans Pans. Vrij van zegel art. 198. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"