fo027656: NCOS project 1537, Irrigatie en voedselproductie in de Kilimanjarostreek, Tanzania - 11.11.11
"Collection: Projectnummer: 1537; Kleurenfoto, van voedselproductieproject. NCOS project 1537, Irrigatie en voedselproductie in de Kilimanjarostreek, Tanzania, 1985-1994. Een realisatie van CDTF. Land/Regio: Tanzania ; Code: TANZANIA/85-A & B; A: Projectnaam: Irrigatie en voedselproductie in de Kilimanjarostreek; B: Projectnaam: Small project programme - Kilimanjaro Region; Series: Projectnummer: 1537; Land/Regio: Tanzania ; Code: TANZANIA/85-A & B; A: Projectnaam: Irrigatie en voedselproductie in de Kilimanjarostreek; B: Projectnaam: Small project programme - Kilimanjaro Region; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"