af002256: Eenvoudig, snel en veilig - CODEP (1985)
"Affiche uitgegeven in 1985 door de coöperatieve, socialistische spaarbank CODEP ter promotie van de zichtrekening. Afbeelding: kleurenfoto van een ouder koppel in een zonnige tuin. Tekst: Eenvoudig, snel en veilig. CODEP. Wij ontvangen ons pensioen op een zichtrekening bij CODEP. CODEP, uw spaarbank. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"