fo029761: Voem
"Kleurfoto van een infostand van Voem, met Abdelkhalak Chrayah en Saïd Al Alaoui, ter gelegenheid van de eerste kalligrafietentoonstelling in het Gemeenschapscentrum De Rinck te Anderlecht, jaren 1990 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"