fo026244: Algemene Staking ABVV (Algemeen Belgisch Vakverbond) Sidmar piket Zelzate 1984 - Colruyt, Lieve
"©Lieve Colruyt Zwart-wit foto van betogers tijdens de Algemene Staking die piket staan aan Sidmar te Zelzate. Ze hebben grote spandoeken met opschrift ABVV Werklozenwerking Gent-Eeklo solidair 1984 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"