af017187: Nationale betoging. Stop de oorlog - VAKA-OCV Vlaamse Vredeskoepel; Ongena, Hugo
"Affiche uitgegeven in 1991 door het Vlaams Aktiekomitee tegen Atoomwapens/Overlegcentrum voor de Vrede (VAKA/OCV) Antwerpen voor een nationale betoging tegen de Golfoorlog. Tekst: NATIONALE BETOGING. STOP DE OORLOG. ZONDAG 20/1/91 14.00 UUR BRUSSEL NOORDSTATION WTC-TOREN. INLICHTINGEN Vredeskoepel VAKA/OCV 03/232 53 81. VU: Hugo Ongena, Muntstraat 8, 2000 Antwerpen – Niet op de openbare weg werpen aub. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"