De dansdeel [Bladmuziek] : bundel VII : traditionele volksdansen voor jongens, gerangschikt naar graad van moeilijkheid - Hoffman, Huig; Milio, René ([S.l]: Volksdanscentrale, 1959)
"Verzameld door Huig Hofman - Eenvoudige bewerking der dansmelodieën voor Klavier alleen door René Milio Deze publicatie bevat volgende liederen :De overmoedigeDe rakkersHerdersdansOudemannendansDe eerstgeboreneTuimeldansDans op de hurken't KleermakerkenKleine JanMutsendansOssendrijversdansSjerpendansSchelmendansGouden arenStruikroversdansHet molenradStrijdersdansDe vrolijke kringDe smidsgezellenHoraSan(t) - FerriolHet eensmanspaadjeDe BremstampersCharleySchuhplattlerde Schotse flikkerDe kunstenmakers"