af016726: Multatulikring Gent 1963, Mw. Warrens bedrijf - S.M. Het Licht; Multatulikring
"Affiche uitgegeven in 1963 door Multatulikring voor de toneelopvoering 'Mw. Warrens bedrijf' van George Bernard Shawin op 26 en 28 oktober 1963 in de KNS in Gent. Regie van Albert Hanssensen en toneelmeester Lydie Vandepapeliere. Acteurs: Jeanne Suys, Lina Lebuf, Roger Scheire, Julien Hamelinck, Etienne Van De Meulebrouck en Frans Desmet. Onderaan rechts een fiscale zegel met een waarde van 1 BEF afgestempeld door stad Gent. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"