af015950: Halt Israeli Air-raids against Palestine Camps - PLO
"Affiche uitgegeven in 1982 door de Palestine Liberation Organization (PLO) voor het Palestijnse volk. Afbeelding een man met baby in verwoest gebied. Tekst: HALT ISRAELI AIR-RAIDS AGAINST PALESTINE CAMPS. (P.L.O.) UNIFIED INFORMATION. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"