Verkennend onderzoek naar seksualiteit op de Antillen : de ingewikkelde cultuur van Curaçao - Hoogerwerf, Wyatt (De Gay Krant, onafhankelijk homofiel maandblad)
"Wyatt Hoogerwerf Fonds Suzan Daniel (FSD)"