af002424: Solidarité - Mutualité Socialiste; Daenen, Edouard (1987)
"Affiche uitgegeven in (1987) door de Mutualité Socialiste voor propaganda. Afbeelding: tekening van een bouwsel in baksteen en gevormd uit gestileerde mensen, uit het gelijkvloers en de eerste verdieping komen 4 jonge mensen gestapt. Tekst: Solidarité. Mutualité socialiste. Editeur responsable: Edouard DAENEN, 32-38, rue Saint-Jean, 1000 Bruxelles. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"