fo030480: Belgische fotografen; Patrick De Spiegelaere; Fotografie - De Mulder, Walter
"© Walter De Mulder Zwart-witfoto van fotograaf Patrick De Spiegelaere. Jaren 1990. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"