fo014139: Vive la republique - Pans, Frans (1966)
"© Amsab-ISG Zwart-witfoto van een aantal mensen op de straat met één naakte vrouw, met een spandoek Vive la republique voor de stichting Pacheco te Brussel in 1966. V.l.n.r.: Willy Cornette, Frank De Crits, Bert Verminnen, Jean-Marie Buchet, DeDéé, Herman J. Claeys, Lacaille en Luc Muller. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"