af007197: Bal - Wolsztajn, Willy; Maison des Jeunes de Forest (1972)
"Affiche van Willy Wolsztajn uitgegeven in 1972 door Maison des Jeunes de Forest voor een bal. Afbeelding: tekening van een dansend paar, blootsvoets. Tekst: BAL 5e anniversaire (avec le Modus Vivendi) Maison des Jeunes Forest 18, pl. St Denis - Forest 28 octobre 1972 - 20h - entrée: 30 F. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"