af001462: Verder werken aan de toekomst van Zoutleeuw. Veel gedaan, nog veel te doen. SP - SP Leuven; Stulens, Jo
"Affiche uitgegeven in 2000 door de Socialistische Partij (SP) Leuven voor de gemeenteraadsverkiezingen. Tekst: Verder werken aan de toekomst van Zoutleeuw. Veel gedaan, nog veel te doen. SP. www.sp.be/zoutleeuw. Verkiezingsdrukwerk gemeenteraadsverkiezing 8 oktober 2000. V.U.: Jo Stulens, Mechelsestraat 70, 3000 Leuven. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"