af008914: Fuif homo's, lesbiennes, bi's en sympathisanten - Verschoor, Cees; De Roze Drempel (1988)
"Affiche van Cees Verschoor uitgegeven in 1988 door De Roze Drempel voor een fuif. Afbeelding: zwart-witfoto van een man met zomerhoed en bril op. Tekst: fuif HOMO'S LESBIENNES BI'S en Sympathisanten donderdag 12 mei albatros brusselsestraat 15 LEUVEN. De Roze Drempel vzw. FOTO: CEES VERSCHOOR. V.U. De Roze Drempel vzw, Maria Theresiastraat 114, 3000 Leuven. Vrij van zegel: art. 198 ( K.B. 28-4-84). (sic!) FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"