af017924: Plan. De levensduurte steeg met minstens 10% - Samenwerkende drukkerij Lucifer; BWP; Syndikale Kommissie van België
"Affiche uitgegeven in 1936 door de Belgische Werkliedenpartij (BWP) en de Syndikale Kommissie van België (SKB) voor de parlementsverkiezingen. Tekst: PLAN. De levensduurte steeg met minstens 10%. De georganiseerde arbeidersklasse heeft den strijd ingezet voor de aanpassing der loonen en vergoedingen. Zij heeft reeds gedeeltelijk succes behaald. NOCHTANS, Geen volkswelvaart, Geen ekonomisch herstel ZONDER Volledige aanpassing der loonen, ZONDER Verhooging der koopkracht. Arbeiders, Bedienden, Beambten, Boeren en Middenstanders, weest SOLIDAIR in dezen levensstrijd. LEEST hierover dagelijks VOORUIT De eenigste verdediger van het volksbelang. 33347. - Samenw. drukk. Lucifer (bestuurder: S. Vanden Bosch), 8, Kapellemarkt, 8, Brussel. Vrij van zegel. Wetgevende Verkiezingen van 1936. S.K.B. en B.W.P. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"