Adios compañeros! : Politieke herinneringen. - Santen, Sal; Constandse, Anton (Amsterdam: Wetenschappelijke uitgeverij, 1974)
"Sal Santen ; met een woord vooraf van Anton Constandse Bibliotheek François Vercammen"