fo017503: Vrouwendag - Claus, Filip
"©Filip Claus Zwart-witfoto van een stand met een vrouw die aan het breien is tijdens de Vrouwendag. Jaren 1990. Opschrift: Nieuwe feministische strategie: brei je uit de armoede FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"