Beeldende stemmen uit het Noorden : mensen, straten en feesten in Antwerpen-Noord (Antwerpen: Brandpunt 23, 2000)
"Afsluiting van een fotoproject, ondersteund door SIF-Cultuur en de provincie Antwerpen maart 2000"