Barbertje [Bladmuziek] [1981] (Antwerpen: Belgische Jeugdbond voor Natuurstudie, 1981)
"Deze publicatie bevat volgende liederen :Aan de oever van de RotteAch vriendenn luistert naar mijn liedAdéAdvokaatjeAles mijn vrewke wonderkleneAlive! Alive! Oh!Alle fische schwimmenAlle Franse jongensAllen die willen naar Island gaanAllen die willen ter kape varenAll gos's children got wingsAll my trialsAll night all dayAlouetteAls vagebond zijn ik geborenAmelandAngelsAnnemariekenThe answer my friendDer ApfelbaumAs I went to walkingA tavern in the townAvanti populeDen bakkerThe ballad of Lou MarshBanks of the OhioThe battle of JerichoThe bearThe big rock candy mountainThe blood done sign my nameBlowin' in the windBlow the man downBobbejaanBonnie banks of Loch LomondDe boottrekkers van de WolgaBring backBring my terug na die ou transvaalBut I'm sad to say...Car carChevaliers de la table rondeClementineCockles and musselsCock RobinColoursCopper kettleDaar was een wuf die sponDaar was lestmaal een kwezelkenDaar zat een kikker in de slootDaar zat nen uil't Daghet inden OostenDanger watersDans le prison de NantesDarling go homeDer waren drij tamboersDessous ma fenêtreDiedel doedelDe deiren gaan twee aan tweeDo, lordDonja DonjaDonna DonnaDoor de kamer...Down by the riversideDrie schuintamboersDe drij tamboersDrij vriendenD'r is papDe dronkaard en zijn vrouwThe drunken sailorDubbele janEen, twee, drij...En als ik wil gaan huishoudenEn daar was eens een jagerEn dan val ek om sy nekkieEn de Jan kwam thuisEn de maandagEn m'èn ne kje no Bissegem gewistEn 's avondsFare thee wellFinnlandliedFreedomGive me that old-time religionGlory hallelujahGod made manGo down MosesGoos night, ladiesGregorGrietje SprotGrünn grünnHallelujahHanselijnHava nagielaHeer Halewyn...Hei courage...HeyaheyahoHeyoHinkie dinkieHome on the rangeHoog op de gele wagenHouse of the rising sunHow the Winds are laughingI ain't a-scared of your jail...I came from AlabamaIdioot, idiootIk hou van alle vrouwen...Ik kwam langs de vismarktIk kwam lest over een berg gegaanIk neem al uit het glazeke...Ik wi de nacht in de straten verdwalen...I wil hier zingen van degene die...I'll take you ridingIn de grote stad ZaltbommelIn de maneschijnIn Dublin's fair cityIn een blokhut op de priairieits me my lordDe jagerJan broederJan mijnen manJar of porterJeannetonJe moe nie huil nieJerichoJim CrowJohn Brown's bodyJoshuaEen juffrouw bakte frikadelJuja apflebaumJust a little rain'k heb de wereld rondgerezen...'k Heb een tante in MarokkoDe kikkerKingstonetownKleine JantjeEin kleiner matroseKoevoet es better dan boulieKomt vriendenDe koopmanszoon...Kum ba yahLahime, lahoumeLet my people goLied van den kaerle...Lincoln set the negro freeLoch LomondMaar die kat kom weerMadam de predikantMamma 'k wil 'n man heMamoeder kocht nen héringMary don't you weepMary HamiltonEen maskeMee mijne vliegerMeeting at the buildingMichaelMick DarlyM'n tante in MarokkoMijn vader gaat op zeeMoeke d'r staat een vrijer voor de deurDe MoorsoldatenMuss I dennMy bonnieMy little sonMy sarie maraisNaar OostlandDe nachtegaal...Nancy WhiskeyA nation once againThe nightingaleNJN-kongresliedNobody knowsOld Mac DonaldAn old man came courting meOn a wagenO no JohnDe ontmoetingHet onvolprezen jeugdbondsisteemOp enen boom...Die OssewaO SuzanneHet paterke PieterPick a bale of cottonPierlalaPieter BreugelPirrewirrewietRide me highThe rising of the moonRock my soulRot ist die liebeRot rot rotRow your boatRoza willen wij dansen?Salem aleikumSarie maraisDe scheresliepDe schippersgastSchoon lief...SecantoShalomSinging ay ay yippiSint-AnnaSixpenceSkip to my LouSoldaatjeSunshineSwing low sweet chariotLa table rondeThat blood doné sign my nameThere's a hole in my bucketThis land is your landToembalalajkaTom DoodleyDe torenspits van BommelTravel onTrekaladridondaineDe twaalf glazenDen uilUnd als der rebbe lachtThe unquiet grave...Unter einen apfelbaumVader AbrahamDe vagebondVan broeck trok naar den oorlogVier weverkensVive l'amourVive la lettre matea tijs't VliegerkeEen vrolijk lentelied...Way haul awayWeila wailaWel AnnemariekenWe shall overcomeWe shall walk trough the valleyWest-zuid-west van AmelandWhat did you learn in school today?What shall we do with the drunken sailorWhen I lay me down to sleepWhen Israël was an Egypt's landWhen the saints...When I was a little ladWhen have all the flowers gone?Wie zenen hoed is dit?Wij zijn bijeenWilde JohnnyThe wild roverThe willing conscriptDer winter is verganghenWir sind die MoorsoldatenWorried manYankee doodleYellow os the colour of my true love's hairYou ain't going nowhereYou are my sunshineZe dronken geen waterDe zeven dagen van de weekZeven zatte nachten't Zoud een meiske gaan om wijn"