af005512: Meeting voor vrouwen. Waarom kiezen de vrouwen socialisten? - Drukkerij De Eendracht; BSP-federatie Mechelen; Ramaekers, Jef
"Affiche uitgegeven in 1958 door de BSP-federatie Mechelen voor de parlementsverkiezingen. Tekst: 1. Dinsdag 27 mei meeting voor vrouwen in de Stedelijke Feestzaal te 8 uur 's avonds. Onder het voorzitterschap van Hélène Bouchery-Hardyns spreken tot de vrouwen: Jet Nauwelaerts, candidate volksvertegenwoordiger - secretaresse der Socialistische Vrouwen; Mathilde Schroyens, volksvertegenwoordiger - Schepen van Onderwijs der Stad Antwerpen. Waarom kiezen de vrouwen socialisten? Wetgevende verkiezingen 1958. Verantw. uitgever: J. Ramaekers, D. Boucherystr., 19, Mechelen. Drukkerij De Eendracht s.m., Blaasbalgstraat, 49, Mechelen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"