fo027234: NCOS project 1735 - Waterleidingen. Rwanda, een realisatie van COFORWA - 11.11.11
"Collection: Projectnummer: 1735; Kleurenfoto, van een enkel volwassenen en kinderen rond een waterput. NCOS project 1735 - Waterleidingen. Rwanda 1986-1992. Een realisatie van COFORWA. Land/Regio: Rwanda; Code: RWANDA/87; Projectnaam: Waterleidingen; Series: Projectnummer: 1735; Land/Regio: Rwanda; Code: RWANDA/87; Projectnaam: Waterleidingen; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"