Het keerpunt van Ralph Creemers zorgde voor vele 'bekeringen' : "De kurk is van de fles" - Boerrigter, Peter Olde (De Gay Krant, onafhankelijk homofiel maandblad)
"Peter Olde Boerrigter Fonds Suzan Daniel (FSD)"