The Male (London: The Male Magazine)
"Fonds Suzan Daniel (FSD)F/02/16 Archief Roger VertongenPeriodiciteit : driemaandelijksRedactie : The Male Magazine, 690 Upper Holloway Rd., N.19 LondonMet twee versie van de cover van (1961) 5"