af003253: Vidange perdu - 't Uilekot (1980)
"Affiche uitgegeven in 1980 door het actie- en cultuurcentrum 't Uilekot (Herzele) voor een filmvertoning. Afbeelding: tekening van een veegborstel, waarop 'krisis', staat dat een migrant wegveegt. Tekst: VIDANGE PERDU. EEN FILM OVER VREEMDELINGEN TE BRUSSEL... GEVOLGD DOOR EEN DEBAT. ZONDAG 24/2/80: OM 20 UUR IN 'T UILEKOT, GROENLAAN TE HERZELE! FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"