fo007225: Lenin bij de inhuldiging van het monument van Stepan Razin
"Zwart-witfoto van Lenin op het Rode Plein, 1 mei 1919. Postkaart. Opschrift achteraan: Lenin speaks in Red Square at the unveiling of the temporary monument to Stepan Razin. Moscow, May 1, 1919. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"