598.A.7.5: Regeringsverantwoordelijkheid (1935-1940), neutraliteitsverklaring en vredesmissies - Fonds Familie De Man
"Collection: Familie de Man; Level of description: Sub-series; Series: 598.A.7: Gereproduceerde stukken uit andere archieffondsen van Hendrik de Man"