Begeleiding van feitelijk gescheiden vrouwen uit de lagere socio-economische klasse : een kritisch evaluatieverslag in het kader van een stage in de C.O.O. te Mechelen - Aga, Danny (Brussel: HISKWA, 1972)
"Aga Danny"