fo014046: Groep Natuurvrienden in kamp 'Edward Anseele' - Hespel, Roger; Roghes
"Zwart-witfoto van een groep Natuurvrienden in het kamp Edward Anseele (Vrienschap) op het Storyplein in Gent, juni 1948. Kamp ingericht n.a.v. de inhuldiging van het monument/standbeeld van Edward Anseele en de viering van 50 jaar TACB (Textielarbeiderscentrale van België). FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"