aft006755: De Kindervreugde wandeling - CSC-Vormingswerk; Snoeckx, P.
"Affiche uitgegeven in 1997 door CSC-vormingswerk Oud-Turnhout voor een wandeltocht. Tekst: De Kindervreugde Wandeling 6-15-20 km zaterdag 13 september Kindervreugde Echelstraat 33 Oud-Turnhout. Inschrijven van 9.00 tot 15.00 uur. Laatste aankomst: 18.00 uur. Deelname: 50 fr. (1 consumptie inbegrepen). Inlichtingen: — Kindervreugde Echelstraat 33 Oud-Turnhout Tel. 014/45.17.59 — 014/45.11.14 — 014/45.24.24. Organisatie: CSC-Vormingswerk. Vrij van zegel: art. 198. Ver. uitg.: P. Snoeckx - Burg. Luytenstraat 5 - 2360 Oud-Turnhout. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"