543.425: Dossier betreffende het nationaal congres van 17 september 1988 en het administratief congres van 14 januari 1989 - SP-federatie Antwerpen
"Collection: BWP/BSP/SP/sp.a-federatie Antwerpen; Series: 543: Archief van de BSP/SP/sp.a-federatie Antwerpen; Level of description: File"