af007823: Sponsortocht - AIB; Legrand, Béatrice (1990)
"Affiche uitgegeven in 1990 door AIB met als trefwoord internationale solidariteit: Nicaragua.Tekening: mannetje op fiets en mannetje te voet op helling.Tekst: SPONSORTOCHT. NICARAGUA. ZATERDAG 9 JUNI 1990. VOETTOCHT 8 KM. VERTREK OM 14U OP DE VRIJDAGSMARKT TE GENT. FIETSTOCHT 60 KM. VERTREK OM 12U OP DE GROTE MARKT TE ANTWERPEN. AANKOMST OM +/- 17U IN HET K.U.C. TE GENT KORTRIJKSEPOORTSTRAAT 245. TEN VOORDELE VAN DE SANDINISTISCHE JEUGD VAN DE 19 JULI (JONGERENORGANISATIE V/H FSLN). ORGANISATIE AIB ISM VZW VREDE, W.W. GENT, KUC, STEUNGROEP UZ, STEUNGROEP ERIK & ISABELLE, MAK GENT, NCOS, EA. ver.uitg.: B. Legrand Kazernestraat 68 1000 Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"