af003778: Studieweekends voor jeugdleiders, clubverantwoordelijken, monitors en animators vakantiewerk. Cursus Brabant-Limburg - Cockx, Marcel; sm Het Licht; Socialistisch Jeugdleidersinstituut (SJI)
"Affiche van Marcel Cockx uitgegeven in 1967 door het Socialistisch Jeugdleidersinstituut (SJI) voor studieweekends (Brabant-Limburg) voor jeugdleiders, clubverantwoordelijken, monitors en animators vakantiewerk. Tekst: Socialistisch Jeugdleidersinstituut. Studieweekends voor jeugdleiders, clubverantwoordelijken, monitors en animators vakantiewerk. Cursus Brabant-Limburg. Zes weekends van januari tot april 1967 in het Internaat van de Rijkstechnische Normaalschool te Diest. Werken mede: De Nationale Dienst voor de Jeugd, Het Bestuur voor Lichamelijke Opvoeding, Sport en Openluchtleven, Verschillende bevoegde specialisten. Erkend door de Nationale Dienst voor de Jeugd en het Bestuur voor Lichamelijke Opvoeding, Sport en Openluchtleven. Inlichtingen: Socialistisch Jeugdleidersinstituut, Keizerslaan 13, Brussel 1 Tel. 02/13.82.70. S.M. Het Licht, Gent 6446."