fo001787: Arbeidersolympiade - Fachgruppe - VI Amerlingstrasse 1 (1931)
"Zwart-witfoto van de openingsceremonie waar men een standbeeld op het middenplein draagt. Arbeidersolympiade, Wenen. 1931. Fotopostkaart. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"