af014942: Ensor, Spilliaert, Permeke, Magritte, Delvaux - Brunet & zonen; PMMK; Van den Bussche, Willy (1996)
"Affiche uitgegeven in 1996 door het Provinciaal Museum voor Moderne Kunst (PMMK) voor de tentoonstelling Ensor, Spilliaert, Permeke, Magritte, Delvaux in Oostende. Afbeelding: de namen Ensor, Spilliaert, Permeke, Magritte, Delvaux gevormd uit een van hun kunstwerken. Tekst: ENSOR, SPILLIAERT, PERMEKE, MAGRITTE, DELVAUX. Tentoonstelling-Exposition-Ausstellung-Exhibition 5/10/96 - 2/2/97 PMMK Museum voor Moderne Kunst Oostende. Verantwoordelijke uitgever: PMMK, W. Van den Bussche, Romestraat 11, 8400 Oostende - Vrij van zegel W.B. art. 198-7 - Druk: Brunet & Zonen bvba - Tel. (050) 35 86 01 / Fax (050) 37 01 05. Logo's: OOSTENDE; Provincie West-Vlaanderen; TOERISME VLAANDEREN; KB KREDIETBANK; Knack; radio 1."