af008268: Manifestation pour le Liban - LAI; Geens, Edward
"Affiche uitgegeven in 1978 door de Ligue Anti Impérialiste (LAI) voor solidariteit met Libanon. Afbeelding: een Palestijn en een Libanees die elkaar omarmen. Tekst: Ligue Anti Impérialiste. Manifestation pour le Liban. Di. 5 sept. à 10h. Place Rouppe - Bruxelles. Palestiniens et libanais même peuple, même lutte. Non aux tentatives d'assassinat par la Russie et l'Amérique. Non à toute ingérence étrangère. Verantwoordelijke uitgever: E. Geens Bogaardenstr. 3 3000 Leuven. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"