st001502: Gezondheids- en welzijnssector
"Sticker verdeelt tijdens een actie in de zorgsector, jaren 1990. Opschrift: Onderbetaald, overwerkt, ik staak. (Witte woede, het verzet van verpleegkundigen voor betere betaling en betere arbeidsvoorwaarden). FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"