st001935: ACOD-LRB/CGSP-ALR Brussel
"Sticker met het logo van ACOD-LRB/CGSP-ALR te Brussel, de hoofdzetel van de socialistische vakbond van het personeel van de Lokale en Regionale Besturen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"