fo000423: Jubelstoet 25 jaar coöperatieve Samenwerkende Maatschappij Vooruit
"Zwart-witfoto van een praalwagen van de gepensioneerden in de stoet n.a.v. de viering van het 25-jarig bestaan van SM Vooruit te Gent op 24 juli 1906. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"