794.165: Dossier betreffende een eerste-, tweede- en meerderjaarskadervorming voor de federatie Aalst-Oudenaarde-Sint-Niklaas-Dendermonde op 24-28/05/1995 in Rijmenam. - vzw Zonnige Uren
"Collection: 794: 794: Archief van vzw Zonnige Uren; Series: 794: Archief van vzw Zonnige Uren; Level of description: File"