fo018798: Havenarbeid (Leven en werken in de Belgische transportindustrie 1913-2013)
"Zwart-witfoto van dokwerkers/havenarbeiders tijdens het te laden van balen katoen of vlas in een goederenwagon. Jaren 1930. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"