af017731: Vietnamavond met diaprojektie - Serityp; Oxfam-Wereldwinkel
"Affiche uitgegeven in 1979 door Oxfam-Wereldwinkel Blankenberge voor een informatieavond over Vietnam. Tekst: OXFAM WERELDWINKEL v.z.w. Langestraat 7 Blankenberge organiseert: VIETNAMAVOND met Diaprojektie. Spreker: PAUL DE MAESENEER Nieuwsdienst BRT. Stedelijk Kleinkunsttheater Blankenberge DONDERDAG 27 september 1979 om 19.30 u. Inkom: 20 fr. art. 198 - Vrij van zegel. Druk. Serityp - (050) 41 53 12. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"