Igor : het bollenbeest - du Bled, Nicolas (Éditions Labor, 1991)
"Illustraties van Sophie Heilporn,; tekst van Nicolas du Bled Ook Franstalige versie aanwezig: 2007-MB/722Het boek werd bedacht en gerealiseerd door de Koöperatieve Vrouwenbeweging - Verbruikersorganisatie"