fo008003: Toneelkring "De Verbroedering" Ronse - Van Coppenolle, M. (1935)
"Zwart-witfoto van de socialistische Toneelkring De Verbroedering uit Ronse, 1935. Groepsfoto met o.a. op de 2e rij, 7e van links: Leona Hantson. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"