pk000483: Lied van het bevrijdingsleger van Guinee-Bissau - Angola Comité
"Prentbriefkaart in zwart-wit voorstellend het gedicht 'Aan de Portugezen', ontleend aan de bundel 'Vuur en Ritme'. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"