te000398: Et nous, qu'allons-nous devenir? - Deltour, Louis
"copyright: Deltour André, Deltour Phillippe Afbeelding van een oude zittende man, hij leunt op zijn wandelstok. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"