fo027240: NCOS project 1746 - Solidariteitsfonds, Filipijnen - 11.11.11
"Collection: Projectnummer: 1746; Kleurenfoto, van een van de leiders van de gemeenschap die reflecties geeft over het leven in Banig ng Buhay. NCOS project 1746 - Solidariteitsfonds, Filipijnen 1986-1998. Land/Regio: Filipijnen; Code: FILIPIJNEN/87; Projectnaam: Solidariteitsfonds; Series: Projectnummer: 1746; Land/Regio: Filipijnen; Code: FILIPIJNEN/87; Projectnaam: Solidariteitsfonds; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"